93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Bedrijfsverhuizing Leiden

Particulier verhuizen
Zakelijk verhuizen
Inboedelopslag
Budget
Internationaal
Over ons
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 23 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Bedrijfsverhuizer in Leiden nodig? Verkroost is de expert

Verhuizer Leiden? Supermove Verkroost verhuizingen is de verhuizer die u assisteert en adviseert tijdens de verhuizing in de regio Leiden. Een verhuizer ontzorgd u volledig tijdens de verhuizing, zo ook Supermove. Door te kiezen om te gaan verhuizen met een verhuizer kiest u voor zekerheid en gemak. Supermove Verkroost verhuizingen is al meer dan 40 jaar actief in Leiden en weet als geen ander hoe de stad in elkaar zit. Geen huis is de groot of appartementengebouw te hoog voor de verhuizers van Supermove.

Erkend verhuisbedrijf Leiden

Supermove is met trots een Erkend verhuizer. Dit houdt in dat u bent gegarandeerd van kwaliteit verhuizers en verhuismaterialen. Om het keurmerk Erkend verhuizer te mogen voeren moet een verhuisbedrijf aan veel eisen voldoen. Het eisenpakket vanuit de Erkend verhuizers organisatie is zeer breed, zaken als service, klantvriendelijkheid, processen, administratie, opleidingsniveau zijn allemaal van belang. Supermove Verkroost Verhuizingen gebruikt tijdens de verhuizing altijd top verhuismaterialen zoals; boekendozen, matrashoezen, seal, garderobedozen, Boekendozen, pianohoezen en verhuisdekens. U goederen zullen ten alle tijden zorgvuldig verpakt en verhuist worden. Niet alleen is de kwaliteit uitstekend van Supermove het is ook betaalbaar. Supermove werkt namelijk voor marktconform tarief en brengt graag een vrijblijvende offerte uit.

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Bedrijfsverhuizingen Leiden sinds 1900

Supermove is trots op de historie van het bedrijf, de vader van de vader van de vader van directeur Bas Verkroost was al verhuizer in Leiden. Het verhuizen van inboedels in Leiden wordt al sinds 1900 gedaan, er mag dus gerust gesproken worden van ervaring.

In contact komen met Supermove verhuisbedrijf Leiden?

Wilt u meer weten over verhuisbedrijf Supermove? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen via 071-5 414 414. U kunt vragen ook naar ons mailen (info@supermove.nl) of maak gebruik van ons online contactformulier. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing.

Verhuizen Leiden | Verhuizer Leiden | Verhuizingen Leiden | Bedrijfsverhuizing Leiden | Schoolverhuizing Leiden | Goedkoop verhuizen Leiden | Inboedelopslag Leiden | Zakelijk verhuizen Leiden