93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Opslag Alphen aan den Rijn

Particulier verhuizen
Zakelijk verhuizen
Inboedelopslag
Budget
Internationaal
Over ons
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 23 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Uw inboel opslaan in Alphen aan den Rijn? Bied u de oplossing

Opslag Alphen aan den Rijn? Supermove Verkroost verhuizingen beschikt over de beste faciliteiten om uw inboedel op te slaan. Het opslaan van uw goederen kan voor komen als u tijdelijk in een andere woning gaat wonen in afwachting van uw nieuwbouw huis, of u maakt een reis naar het buitenland. De opslagloods van Supermove beschikt over een klimaatbeheer systeem. Salontafel, piano, eetkamertafel, hoekbank, buffetkast staan veilig en droog in de opslagloods van Supermove. Bij Supermove betaalt u nooit meer dan dat u daadwerkelijk gebruikt. Hiermee wordt bedoelt dat u per dag de opslagcontainer betaalt, en dus niet per week of per maand. Het is dagelijks opzegbaar.

Opslag Alphen aan den Rijn: Zowel voor zakelijk als particulier

Er is een groot verschil tussen zakelijke goederen opslaan en particuliere goederen opslaan. Beide hebben namelijk specifieke behoeften ten behoeve van de opslag van de inventaris. Supermove zorgt er dus voor dat de aanpak en de materialen altijd zijn aangepast aan wat voor soort goederen er worden opgeslagen.

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Selfstorage Alphen aan den Rijn

Goedkoop zelf uw goederen opslaan, Supermove biedt de goedkoopste selfstorage van de gehele randstad aan. Het opslaan van uw boeken, meubilair, tuinspullen of gereedschap nergens goedkoper.

Opslaan van uw goederen in Alphen aan den Rijn sinds 1900

GSupermove is trots op de historie van het bedrijf, de vader van de vader van de vader van directeur Bas Verkroost bood al de mogelijkheden aan uw inboedel op te slaan. Inboedelopslag wordt al sinds 1900 gedaan, er mag dus gerust gesproken worden van ervaring.

Opslag Alphen aan den Rijn interesse?

Dan bent u bij Supermove aan het juiste adres. Waarom de tijdelijke opslag niet direct koppelen aan onze voordelige kantoorverhuizing of particuliere verhuizing? Alles is mogelijk bij Supermove! Als u meer informatie wilt ontvangen over het tijdelijk opslaan van uw boedel kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via de telefoon 071-5 414 414, via ons e-mail adres info@supermove.nl of direct via onze contactpagina

Verhuizen Alphen aan den Rijn | Verhuizer Alphen aan den Rijn | Verhuizingen Alphen aan den Rijn | Bedrijfsverhuizing Alphen aan den Rijn | Schoolverhuizing Alphen aan den Rijn | Goedkoop verhuizen Alphen aan den Rijn | Inboedelopslag Alphen aan den Rijn | Zakelijk verhuizen Alphen aan den Rijn